Olemme avoinna joka päivä klo 7-18

PALVELUT

Remax Rakennus Oy tarjoaa vankalla ammatitaidolla Rakentamisen, Telinealan, Laatoitus, Siivous ja Työmaalogistiikka / Tukipalveluita ympäri vuoden päivystäen 24/7

Yrityksen vahvuutena on että toimimme monitoimiurakoitsijana, tarjoten laatua ja tehokkuutta jokaiseen työhön. Tehden asiakkaista tyytyväisiä.

Yritys on Suomen Vahvimmat AA-Sertifikaatin ansainnut tasaisesti ja päämääräisesti kasvava perheyritys pääkaupunkiseudulla joka on laadunhakuinen yritys jonka tiimi on vastuuta kantava ja luotettava.

Olemme olleet markkinoilla vuodesta 2018 lähtien ja tiedämme tarkasti mitä asiakkaamme vaativat, se on syy miksi tarjoamme ainoastaan Laadukasta työvoimaa perheyrityksestä!

Tiimissämme on korkealaatuisia työntekijöitä, jotka omaavat vuosien kokemusta rakennusalalta ja on tottunut toimia kiirellisellä aikataululla laatua ja turvallisuutta tinkiämättä kilpailukykyiseen hintaan.

Meillä on myös timanttiset asiantuntijat erilaisiin osa-alueisiin. Hoidamme työt kokonaisuutena, jolloin teidän ei tarvitse murehtia työn osuudesta tai aikataulusta. Kerrotte vain tarpeenne ja meidän työnjohtajat vie työt eteenpäin työntekijöineen, Tiedämme sen, että työn lopputulos ratkaisee ja annamme sen puhua puolestaan.